top of page

Tarieven

en vergoedingen

Wat kost het?

Op deze pagina vind je de kosten voor het intakegesprek, vervolgconsults en een totaalpakket. De kans is aanwezig dat de kosten worden vergoed door je zorgverzekeraar. Kijk voor vergoedingen op de website van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

BGN_Logo_RGB.png

Kennismakings- en informatiegesprek

Gratis

Intakegesprek

Inclusief meten, wegen, anamnese

€ 75

Vervolgconsult

Voortgang, monitoring, coaching

€ 35

Balanspakket

intakegesprek + 6 vervolgconsulten

€ 250,00

"Na mijn zwangerschap ben ik een aantal kilo's aangekomen en ben daarom naar Mieke gegaan. Ze luisterde erg goed naar mijn behoefte en houdt daar ook écht rekening mee. Dankzij Mieke ben ik gezonder gaan eten zonder dat ik dat als een extra last of taak heb opgemerkt. Door het gezonder eten voel ik me fitter, positiever én ben ik kilo's afgevallen."

Nora, Schijndel

Gedeelde ervaringen:

Wil jij ook je ervaring met Mieke delen met anderen?

Je helpt ze misschien wel om makkelijker de keuze voor hulp te accepteren.

Laat je reactie achter via het contactformulier.

Contact Werkwijze

Mieke helpt je met vinden van een juiste balans tussen voeding en beweging. Geen standaard dieet of voedingsschema, maar een begeleiding die voldoet aan jouw wensen met een realistische benadering.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking en kom er zélf achter dat er veel meer mogelijk is dan je zal denken! Vul het contactformulier in en er wordt binnen 48 uur contact met je opgenomen om een afspraak te maken. Wel zo makkelijk!

Contactformulier

Bedankt!

Mieke neemt binnen 48 uur contact met je op.

bottom of page